• info@dekoningsecurity.nl
  • 085 200 71 11
  • Magazijnweg 17-07 5071 NW Udenhout

Over ons beveiligingsbedrijf

24 uur per dag, 7 dagen per week een professionele en snelle alarmverwerking.
Vraag offerte aanContact ons

De Koning Security is een jong beveiligingsbedrijf met als doel om met persoonlijk advies de beste camera- en alarmsystemen voor zowel particulieren als bedrijven te leveren. Daarbij staat beveiliging voor ieder budget bij ons hoog in het vaandel. Iedereen verdient een veilig gevoel en daarom moet dit ook voor iedereen te betalen zijn.

Bent u benieuwd welk beveiligingssysteem het beste bij uw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL ONS: 085 200 71 11

De Koning Security is partner van:

Persoonlijk contact

Goede beveiliging moet in de eerste plaats een veilig gevoel geven. Om dat te bereiken is het belangrijk om te weten wat u zo’n veilig geven zou kunnen geven en dat is op geen betere manier te verkrijgen door persoonlijk contact. Wij bieden geen standaard oplossingen, wij bieden de zekerheid van een goede bescherming.

Beveiliging op maat

Ons beveiligingsbedrijf levert elektronische beveiligingsoplossingen die precies op uw wensen en behoeften aansluiten. Zo zit u nooit met extra kosten voor opties die u toch niet gebruikt.

Voor elk budget

Beveiliging moet voor iedereen toegankelijk zijn, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Om deze reden hebben we voor ieder budget een passende oplossing, ongeacht of u nu een alarmsysteem of een camerasysteem nodig heeft.

Bereken de kosten van uw beveiligingssysteem

Met ons offertesysteem kunt u eenvoudig aan de hand van het beantwoorden van een aantal vragen berekenen wat een alarm- of camerasysteem zal gaan kosten. Kunt u wat extra advies gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Bereken de kosten van uw elektronische beveiligingsoplossing

De offerte calculator gebruikt, hierin snel en vriendelijk te woord gestaan. Na ons gesprek een afspraak gemaakt om te kijken wat voor beveiliging het beste bij mij past. Nog steeds maandelijks persoonlijk contact met De Koning Security.

Henk de Struijker

Oisterwijk, Zakelijke klant

Contact gezocht voor het installeren van mijn alarmsysteem, erg professioneel geholpen met mijn installatie

Emma Vanperdam

Tilburg, Zakelijke klant

Fijn geholpen door Willem. Snel contact en nette prijzen. Installatie en uitleg van het systeem is goed gedaan. En als ik vragen heb reageren ze snel via de mail of app.

Wieger Hoekstra

Udenhout, Zakelijke klant