• info@dekoningsecurity.nl
  • 085 200 71 11
  • Magazijnweg 17-07 5071 NW Udenhout

Alarmsystemen voor particulieren en bedrijven

24 uur per dag, 7 dagen per week een professionele en snelle alarmverwerking.
Vraag offerte aanContact ons

Er zijn ontzettend veel verschillende alarmsystemen op de markt, dus het kan een flinke opgave zijn om te bepalen welk beveiligingssysteem het beste bij uw wensen en behoeften past. Om die reden helpen de specialisten van De Koning Security u met advies en ervaring om de juiste keuze voor uw budget te maken.

Bent u benieuwd welk alarmsysteem het beste bij uw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL ONS: 085 200 71 11

Live bediening met uw telefoon

Onze alarmsystemen zijn met het internet verbonden, hierdoor kunt u overal ter wereld met een handige app op uw smartphone het alarm in- en uitschakelen. Dat is altijd handig als u een keertje bent vergeten om het alarm in te stellen!

BORG certificaat

Onze alarmsystemen hebben standaard een Grade 2- certificering. Mocht uw verzekering toch een BORG certificaat eisen, plannen we een adviseur voor u in zodat we zeker weten dat er aan alle eisen wordt voldaan.

Installatie

Of u nu een draadloos of een bekabeld alarmsysteem bij ons aanschaft, het wordt altijd volledig door een van onze ervaren installateurs geplaatst. Zo weten we zeker dat het systeem aan uw persoonlijke beveiligingsbehoeften en de eventuele eisen van uw verzekeraar voldoet.

24/7 doormelding met onze meldkamer

Een alarmsysteem heeft weinig waarde als er niets gebeurt wanneer het afgaat. Daarom kunt u uw beveiligingssysteem ook op onze virtuele of bemande meldkamer aansluiten. Zodra het alarm bij uw huis of bedrijfspand afgaat, wordt u zo spoedig mogelijk door de meldkamer gebeld. Als u niet reageert of het vermoeden heeft dat er iets niet klopt, wordt er direct actie ondernomen.

Er zijn verschillende mogelijkheden, wij leggen u graag uit welke opties het beste bij uw wensen passen

Bereken de kosten van uw alarmsysteem

Met ons offertesysteem kunt u eenvoudig aan de hand van het beantwoorden van een aantal vragen berekenen wat een alarmsysteem zal gaan kosten. Kunt u wat extra advies gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Bereken de kosten van uw elektronische beveiligingsoplossing

De Koning Security is partner van:

De offerte calculator gebruikt, hierin snel en vriendelijk te woord gestaan. Na ons gesprek een afspraak gemaakt om te kijken wat voor beveiliging het beste bij mij past. Nog steeds maandelijks persoonlijk contact met De Koning Security.

Henk de Struijker

Oisterwijk, Zakelijke klant

Contact gezocht voor het installeren van mijn alarmsysteem, erg professioneel geholpen met mijn installatie

Emma Vanperdam

Tilburg, Zakelijke klant

Fijn geholpen door Willem. Snel contact en nette prijzen. Installatie en uitleg van het systeem is goed gedaan. En als ik vragen heb reageren ze snel via de mail of app.

Wieger Hoekstra

Udenhout, Zakelijke klant