• info@dekoningsecurity.nl
  • 085 200 71 11
  • Magazijnweg 17-07 5071 NW Udenhout

Camerasystemen voor particulieren en bedrijven

24 uur per dag, 7 dagen per week een professionele en snelle alarmverwerking.
Vraag offerte aanContact ons

Het is tegenwoordig niet meer dan normaal dat u de veiligheid van uw woning of bedrijfspand met een camerasysteem bewaakt. De mogelijkheden op dat gebied zijn dan ook eindeloos. Maar welk systeem past nu het beste bij datgene wat u nodig heeft? De specialisten van De Koning Security staan voor u klaar om u met advies en ervaring te helpen om de juiste keuze voor uw budget te maken.

Bent u benieuwd welk camerasysteem het beste bij uw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

BEL ONS: 085 200 71 11

De camerasystemen van De Koning Security in het kort

Meekijken op uw telefoon

Onze camerasystemen zijn met het internet verbonden. Hierdoor kunt u overal ter wereld met een handige app op uw smartphone niet alleen live met de camerabeelden meekijken, u kunt de beelden ook makkelijk terugkijken.

Perfect nachtzicht

Korrelige beelden waarop eigenlijk niets te herkennen valt zijn met onze camerasystemen voorgoed voorbij. De beeldkwaliteit van onze camerasystemen is zo hoog dat u ook in het donker een perfect zicht heeft.

Installatie

Of u nu een draadloos of een bekabeld camerasysteem bij ons aanschaft, het wordt altijd volledig door een van onze ervaren installateurs geplaatst. Zo weten we zeker dat het systeem aan uw persoonlijke beveiligingsbehoeften en de eventuele eisen van uw verzekeraar voldoet.

Doorlopende garantie door jaarlijks onderhoud

Een camerasysteem gaat veel langer mee als het regelmatig goed wordt onderhouden. Daarom kunt u bij De Koning Security ook terecht voor het onderhoud van uw beveiligingssystemen. Wij bieden u een overzichtelijk garantiepakket waarbij uw camera- en eventuele alarmsystemen regelmatig worden nagekeken.

Bereken de kosten van uw
camerasysteem

Met ons offertesysteem kunt u eenvoudig aan de hand van het beantwoorden van een aantal vragen berekenen wat een camerasysteem zal gaan kosten. Kunt u wat extra advies gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Bereken de kosten van uw elektronische beveiligingsoplossing

De Koning Security is partner van:

De offerte calculator gebruikt, hierin snel en vriendelijk te woord gestaan. Na ons gesprek een afspraak gemaakt om te kijken wat voor beveiliging het beste bij mij past. Nog steeds maandelijks persoonlijk contact met De Koning Security.

Henk de Struijker

Oisterwijk, Zakelijke klant

Contact gezocht voor het installeren van mijn alarmsysteem, erg professioneel geholpen met mijn installatie

Emma Vanperdam

Tilburg, Zakelijke klant

Fijn geholpen door Willem. Snel contact en nette prijzen. Installatie en uitleg van het systeem is goed gedaan. En als ik vragen heb reageren ze snel via de mail of app.

Wieger Hoekstra

Udenhout, Zakelijke klant