• info@dekoningsecurity.nl
  • 085 200 71 11
  • Magazijnweg 17-07 5071 NW Udenhout

Installatie van uw beveiligingssysteem

24 uur per dag, 7 dagen per week een professionele en snelle alarmverwerking.
Vraag offerte aanContact ons

De veiligheid van uw nieuwe beveiligingssysteem voor uw woning of bedrijfspand valt of staat met een goede installatie. Om die reden is de installatie van uw alarm- of camerasysteem bij De Koning Security altijd inbegrepen. Bij het plaatsen van uw nieuwe systeem houden wij namelijk altijd rekening met uw persoonlijke beveiligingswensen.

Wilt u meer weten over de persoonlijke manier waarop wij beveiligingssystemen plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

BEL ONS: 085 200 71 11

Zo installeren wij uw nieuwe alarm- of camerasysteem

Advies op locatie

Onze beveiligingsadviseurs kunnen u precies vertellen welke blinde hoeken van uw woning of bedrijfspand extra aandacht kunnen gebruiken. Met hun adviezen wordt uw veiligheid maximaal vergroot.

Eigen monteurs

Al onze beveiligingssystemen worden door onze eigen monteurs op uw locatie geïnstalleerd. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect werkende beveiligingsoplossing.

Regelmatig onderhoud

Een beveiligingssysteem heeft een langere levensduur als het regelmatig wordt onderhouden. Daarom kunt u voor het onderhoud van uw camera- en eventuele alarmsystemen ook bij ons terecht.

Maatwerk beveiligingssystemen voor elke situatie

De Koning Security levert maatwerk beveiligingsoplossingen voor bedrijven en particulieren. En of u nu een groot of een kleiner budget heeft, veel eisen en wensen of weinig, wij vinden het systeem dat perfect bij u past. Wij staan klaar om er met onze kennis en ervaring voor te zorgen dat er precies aan uw beveiligingsbehoeften wordt voldaan.

Dit is ons team

Bereken de kosten van uw beveiligingssysteem

Met ons offertesysteem kunt u eenvoudig aan de hand van het beantwoorden van een aantal vragen berekenen wat een alarm- of camerasysteem inclusief gratis installatie zal gaan kosten. Kunt u wat extra advies gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Bereken de kosten van uw elektronische beveiligingsoplossing

De Koning Security is partner van:

De offerte calculator gebruikt, hierin snel en vriendelijk te woord gestaan. Na ons gesprek een afspraak gemaakt om te kijken wat voor beveiliging het beste bij mij past. Nog steeds maandelijks persoonlijk contact met De Koning Security.

Henk de Struijker

Oisterwijk, Zakelijke klant

Contact gezocht voor het installeren van mijn alarmsysteem, erg professioneel geholpen met mijn installatie

Emma Vanperdam

Tilburg, Zakelijke klant

Fijn geholpen door Willem. Snel contact en nette prijzen. Installatie en uitleg van het systeem is goed gedaan. En als ik vragen heb reageren ze snel via de mail of app.

Wieger Hoekstra

Udenhout, Zakelijke klant