Wie zijn wij

"De Koning Security"

De Koning Security

De Koning Security is opgericht in 2019, het is dus nog een relatief jonge onderneming waarin de werkzaamheden verricht worden door een team van enthousiaste medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van de beste elektronische beveiligingsoplossing voor iedere situatie. Wij nemen de tijd om met u mee te denken, de mogelijkheden te verkennen, een beslissing te nemen en tot slot een vakkundige installatie af te leveren om op deze manier de tevredenheid van de klant te garanderen. Wij werken altijd met een persoonlijk contact persoon waardoor u altijd weet met wie u contact heeft.

Wij houden van persoonlijk contact

Van het eerste tot het laatste contact heeft u altijd persoonlijk contact met dezelfde personen. Wij staan voor een goede band met onze klanten voor een fijne communicatie.

Wij delen graag onze kennis met u

Met onze jaren ervaring helpen we u graag met onze kennis. Samen met de klant staan we het sterkst. En kunnen we de meeste waarden uit onze ervaringen halen.

Beveiliging voor elk budget

Beveiliging moet voor iedereen toegankelijk zijn, iedereen verdient een veilig gevoel. Hierdoor werken wij met beveiliging voor elk budget.

Beveiliging op maat

Omdat wij werken met beveiliging op maat heeft u nooit onnodige kosten. Wij maken samen met u een systeem dat precies bij u past.

Jou beveiliging, onze missie

Wij geloven in beveiliging voor elk budget

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Doe dan snel onze gratis offerte check en bekijk wat wij samen met u kunnen bereiken op het gebied van beveiliging.

maak kennis met het team van de koning security

De gezichten achter ons Succes

We work as a team to combine our strenght

Daan Vermeulen

Installaties director

Evert Harpoens

Sales director

Mike van Gral

Marketing/office manager

Bent u onze nieuwe aanwinst?

Bekijk meteen onze vacatures

Merken waar wij mee werken

wij zijn officieel partner

Wij zijn gespecialiseerd met deze merken.  

Wilt u weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen?

Samen staan we sterker

Alarmsysteem