Installatie

Wij helpen met uw Installatie

Hulp nodig bij uw installatie?

De Koning Installatie

Heeft u een project waar u hulp voor nodig heeft of een alarmsysteem gekocht en wilt u dat deze vakkundig word bevestigd? De Koning Installaties heeft een professioneel team voor u klaar staan. Onze experts kunnen u helpen met advies, tips of de gehele installatie.

installatie

Installatie materiaal

Wij kunnen u alle benodigdheden bieden voor een makkelijke en mooie installatie. Van kabels tot de juiste connectoren.

Camera

Camera installatie

Ons team staat altijd paraat om u te helpen met uw camerasysteem. Al uw camera's werkend en netjes afgewerkt.

alarm

Alarm Installatie

Wilt u zeker zijn van een goed gemonteerd alarmsysteem laat deze dan installeren door een expert en voorkom fouten in uw beveiliging.

Uw beveiliging onze zorgen

Kleine Projecten

Heeft uw wifi Camera’s, een alarm of nieuwe domotica? Wij helpen u graag met het correct installeren van uw kleine beveiligingsprojecten.

Neem contact op met onze experts

grote projecten

Ook voor een groot en bekabeld camera systeem zit u bij ons goed. De Koning Installatie zorgt voor een net afgewerkt en werkend systeem. Wij testen altijd samen met de klant of alles naar wens functioneert.

Wij leveren bij onze installatie een sticker mee zodat iedereen weet dat uw pand goed beveiligd is.

Tranparant

De Koning Installatie houdt van duidelijkheid. Wij plannen graag altijd een telefonische intake om te kijken of wij wat voor u kunnen betekenen. Hierdoor voorkomen wij teleurstellingen en extra kosten.

meest gestelde vragen

q & A

Hier kunnen wij geen vast antwoord op geven, neem contact met ons op of vul het contact formulier onder in de pagina in. Wij kunnen u dan een prijs en advies op maat geven.

Wij werken voornamelijk met: Dahua, Hikvision, Hikvision Ax Pro, Ajax alarmsystemen en UNV. Heeft u een ander merk? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de agenda’s naast elkaar neer te leggen en een voor ieder gepaste datum te bespreken. Dit is meestal zo snel mogelijk omdat wij willen dat u snel, goed beveiligd bent.

Uiteraard bieden wij ook een meldkamer aan. Een meldkamer is niet verplicht maar  vanuit ons altijd een aanrader. Regel u beveiliging goed en naar uw wens.

Op onze eigen producten die door onze experts zijn gemonteerd bieden wij garantie. 

Al onze producten en installaties kunnen worden geleverd met en app die wij samen met u installeren en doornemen.

Uw beveiliging laten installeren door de koning installaties?

Neem dan contact met ons op voor advies

Alarmsysteem