Alarmsystemen

Alarmsystemen

Better safe than sorry

Zoekt u een specifiek alarmsysteem? contacteer ons

Onze alarmsystemen

Wij werken bij voorkeur met onze vertrouwde merken waar wij gespecialiseerd in zijn. Hier onder ziet u met welke alarmsystemen wij het liefst werken en uw veiligheid kunnen garanderen.

alarm

Ajax Alarmsystemen

Het AJAX alarmsysteem is een geavanceerd en betrouwbaar draadloos alarmsysteem voor uw huis of bedrijf. Volledig gecertificeerd volgens de Europese norm grade 2.

alarm

Hikvision Ax pro

Het alarmsysteem van het grootste leverancier van beveiligingsproducten ter wereld. Hikvision Ax Pro is in de beveiligingsbranche 1 van de snelst groeiende alarmsystemen. Beveiliging met een mooi design. Volledig gecertificeerd volgens de Europese norm grade 2.

Neem uw veiligheid serieus

Ajax Alarmsysteem

Ajax is slim, betrouwbaar en bliksemsnel. Reageert alleen op echte gevaren, niet op valse alarmen. Als er iets gebeurt, brengt Ajax u razendsnel op de hoogte en helpt enorme problemen te voorkomen. Ajax is snel gegroeid door  het combineren van nieuwe technologieën met een functioneel ontwerp waarbij gebruik is gemaakt van de beste componenten die beschikbaar zijn.

 

Nieuwste alarmsysteem

Hikvision ax pro

Bekijk onze nieuwste serie alarmsysteem: Hikvision Ax Pro Dit draadloze alarmsysteem is voor iedereen op maat te maken en kan aan alle eisen voldoen. Wilt u graag een Hikvision Ax Pro alarmsysteem of wilt u uw huidige systeem uitbreiden bekijk dan snel onze producten.

Check nu onze offerte calculator

Bekijk wat een alarm voor u kan betekenen en wat de kosten zijn

Alarmsysteem