Advies en Blog

Wij van De Koning Security helpen u altijd graag, heeft u vragen, lopende projecten of hulp nodig bij uw beveiliging? U kunt altijd op onze blog terecht voor tips, vragen en advies. Wij zullen u ook altijd snel te woord proberen te staan en komen graag met iedereen samen tot mooie conclusies en blije gezichten. 

6 tips voor uw veiligheid

"Better safe then sorry"

Tip 1 - Check altijd uw voordeur

I Zorg ervoor dat uw een voordeur heeft met minimaal een 3 puntsluiting en een gecertificeerd slot. Check bij het vertrekken uit uw woning of bedrijf extra of alle sloten dicht zitten.

Tip 2 - Sluit altijd uw ramen

Sluit altijd al uw ramen, zo voorkomt u dat de inbreker makkelijk en geluidloos kan binnenkomen. Zet een dievenklauw op uw opslaande ramen voor extra beveiliging. en laat nooit dagen lang uw gordijnen dicht.

Tip 3 - Zorg voor goede verlichting rond om uw huis of bedrijf

Inbrekers houden niet van licht rond om uw woning of bedrijf. Met goede verlichting op een bewegingssensor schrikt u de inbreker af deze gaat veel liever on opvallend in het donker te werk.

Tip 4 - Gaat u op vakantie? laat dit niet merken

Wij merken steeds vaker dat er inbraken plaats vinden als men op vakantie is. Pas op met het posten van vakantie foto’s op sociale media. Een inbreker kan dan ook weten dat u op vakantie bent. Zorg altijd voor licht in huis door bijvoorbeeld domotica en vraag of een kennis af en toe langsgaat, hierdoor denkt een inbreker dat het een bewoond huis is.

Tip 5 - Laat nooit zomaar mensen binnen

Vaak gebruiken inbrekers een praatje om te kunnen scouten of er bij u wat te halen valt. Laat nooit zomaar vreemde binnen. 

Tip 6 - Kies voor een alarm of camerasysteem

Inbrekers schrikken eerder af als ze een alarm of camerasysteem zien. uw heeft hier zelf een veiliger gevoel door en kunt altijd de controle houden over wat er in en rond om uw woning of bedrijf gebeurd. Ons advies: bekijk wat er voor uw mogelijk is.

check nu onze offerte calculator

Bekijk wat een camerasysteem voor u kan betekenen en welke kosten hier aan zitten.